Virkelig levende – livgivende mat, og helt fantastisk godt.
Melkesyregjæring av grønnsaker er en helt naturlig metode for å konservere og videreforedle grønnsaker. Tradisjonelt har man i Europa brukt denne konserveringsmetoden får hodekål (Sauerkraut), men alt av grønnsaker kan brukes og en kombinasjon av forskjellige grønnsaker smaker vidunderlig godt. På alle grønnsaker finnes det helt naturlig melkesyrebakterier og andre mikroorganismer.

Gjennom en styrt «prosess» skaper man et miljø der disse mikroorganismene hjelper til å konservere grønnsakene. Det er denne prosessen som kalles melkesyregjæring. Grønnsakene får en fantastisk aroma og god holdbarhet. Grønnsakene blir lett fordøyelige, innholdet av mineraler, sporstoffer og enzymer bevares eller til og med økes. Melkesyrede grønnsaker har et høyt innehold av levende mikroorganismer, blir virkelig «Probiotika» for vårt tarmsystem. Forsterker immunforsvaret og hjelper kroppen slik at den enklere kan oppta næringsstoffer fra den maten vi spiser m.m.
Virkelig levende – livgivende mat, og helt fantastisk godt.