Vilkår og betingelser

Betingelser

Firmainformasjon

Firmainfomasjon: iProsess AS avdeling Skin Innovation  / www.saminaberntsen.no / Forretningsadresse: Biskop Gunnerus’ gate 14A 0185 OSLO / Postadresse: Griniveien 27 C / 0765 Oslo / Org nr 816 073 502

Pris

Priser: Alle priser er i norske kroner og inklusive merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet, som utgifter til porto, frakt m.m.

Forbehold: Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/tjenestene på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel!

Betaling

Vi benytter Klarna Checkout som betalingsløsning. Hos Klarna Checkout kan du enten betale med kredittkort (VISA og Mastercard). Du kan også betale med VIPPS.

Betalingen for varen blir registrert og belastet ditt kredittkort fra det tidspunkt den blir sendt fra oss.

Levering

Vi anser handelen som fullført når du har mottatt produktet eller tjenesten. Bestillinger som registreres før 13:00 på hverdager sendes vanligvis med posten samme dag. Vi sender pakker med sporing til postkassen. Du vil motta egen e-post og eller sms om sporingsnummer fra Posten etter at sendingen er registrert innlevert. Kostnad for frakt vises og oppdateres i handlevognen.

Angrerett og reklamasjon

Har du mottatt en vare som du angrer på at du bestilte, har mangler eller som du ikke er fornøyd med, har du 14 dagers returrett. Du blir kreditert for varen så snart vi har mottatt den i retur. Legg gjerne ved fakturaen eller skriv ett notat slik at vi lett finner ut hva returen gjelder. Vi tilbakebetaler kjøpesummen uten unødig opphold, og senest 14 dager fra vi mottar din melding. 

Konfliktløsning

Det er viktig for oss at du er fornøyd, så hvis du har noe å klage på ber vi deg ta kontakt på telefon nummer 977 33 742, eller sende oss en e post til [email protected] så skal vi gjøre alt vi kan for å ordne opp.