Ta vare på din helse i sommer

Publisert av Samina Berntsen den

Vi er inne i spesielle tider og trenger å ta vare på vår egen helse, spesielt i sommer når vi går over til en mer «normal» livsstil. Skin Innovation har i 2019 etablert et samarbeid med NES Health, som er verdens fremste innen helse-teknologi. Vi har blitt enige om å tilby våre norske kunder en gratis tilgang til NES sin helseportal hvor du finner masse nyttig informasjon og et unikt tilbud på en helse-scanner til kun kr. 450. Vi selger den på våre sider for kr. 1500,- så dette er et helt spesielt tilbud som kun gjelder via deres portal. 

NES ProVision håndscanner er det fremste innen moderne HelseTec og gir en deltajert innsikt din helsetilstand. Analysen inneholder illustrasjoner med beskrivelser og råd for hva du kan gjøre for å bli den beste utgaven av deg selv. I tillegg får du også tilgang til en portal med nyttig infomasjon om helse og livsstil. NES ProVision helseanalyse gir informasjon om 625 detaljer innen:

Akne, eksem, psoriasis
Mage, tarm, fordøyelse
Allergier (gluten, laktose, m.fl.)
Ledd, muskler og bindevev
Kroppens immunbiologiske tilstand (bakterier, virus)
Stress, sjokk og følelsesmessige belastninger
Hvordan kroppsfeltet reagerer på stråling, tungmetaller og andre miljøgifter
Ernæring og kosttilskudd

Når du er inne på portalen kan du selvsagt velge å ikke kjøpe scanneren og kun nyte tilgangen til matoppskrifter, yogaøvelser, helsetips og mye annen spennende. 

Slik gjør du det: Klikk på denne linken og send meg dine kontaktinfo så registrerer jeg deg som bruker på plattformen så du kan kjøpe scanneren. 


Ønsker deg
god helse og god sommer


Samina Berntsen

Skin Innovation

Kategorier: Blogg