Den ultimate mirakelkuren mot rynker!

Publisert av Samina Berntsen den

Hei alle sammen!

I dag vil jeg gjerne dele en inspirerende samtale jeg nylig hadde med en av mine fantastiske kunder, la oss kalle henne Anna.

Anna er en sporty kvinne som løper regelmessig, elsker å klatre i fjellet og sier ikke nei til rafting i ferien. Hun har kjøpt sin egen håndskanner fordi hun er opptatt av å ha god helse. Hun valgte NES Mobil Skanner som er det fremste innen moderne HelseTec og gir en deltajert innsikt hennes helsetilstand. Analysen inneholder illustrasjoner med beskrivelser og råd for hva Anna kan gjøre for å bli den beste utgaven av seg selv. I tillegg får hun også tilgang til en portal med nyttig infomasjon om helse og livsstil. NES helseanalyse gir Anna informasjon om 625 detaljer innen:

  • Akne, eksem, psoriasis
  • Mage, tarm, fordøyelse
  • Allergier (gluten, laktose, m.fl.)
  • Ledd, muskler og bindevev
  • Kroppens immunbiologiske tilstand
  • Stress, sjokk og følelsesmessige belastninger
  • Hvordan kroppsfeltet reagerer på stråling, tungmetaller og andre miljøgifter
  • Ernæring og kosttilskudd
Illustrasjonsfoto

Denne gangen tok Anna kontakt fordi hun synes hun har fått mye rynker og lurte på hva hun kunne gjøre for å forebygge og redusere rynkedannelse. Jeg fortalte om Pearlskin, hvordan perlepulveret blir høstet og hva det inneholder. Jeg forklarte at vårt perlepulver er høstet fra de fineste ferskvannsperlene gjennom en tradisjonell to-dagers vannbindingsprosess. Dette sikrer at alle de aktive bestanddelene i perlen blir bevart, og at de blir lett tilgjengelige for huden.

Videre beskrev jeg noen av de nøkkelingrediensene i perlepulveret, som alkalisk fosfat og konchiolin, som har blitt knyttet til revitalisering av hudceller og en ungdommelig glød.

Anna ønsket å vite om perlepulveret var en mirakelkur, og jeg forklarte at selv om det har mange positive egenskaper, er det viktig å huske at det ikke er en enkeltstående løsning på alle hudproblemer. Jeg understreket betydningen av å ha en helhetlig hudpleierutine som inkluderer rengjøring, fuktighetsgivende og solbeskyttelse.

Hun spurte også om det var noen bivirkninger eller risiko forbundet med bruk av perlepulver. Jeg beroliget henne ved å fortelle at perlepulveret er et naturlig kosttilskudd og at det ikke er kjent for å ha noen bivirkninger, selv etter å ha blitt bruk i tusenvis av år.

Vi avsluttet samtalen med å formulere en plan for hvordan Anna kunne inkludere perlepulver i sin daglige skjønnhetsrutine og at hun bare kan kontakte meg for å få ytterligere råd og veiledning.

Som helsecoach er det viktig for meg å gi mine kunder nøktern og faktabasert informasjon om skjønnhetsprodukter og hudpleie. Jeg er glad for at jeg kunne hjelpe Anna med å forstå fordelene med perlepulveret og veilede henne mot en forbedret hudpleierutine. Jeg ser frem til å se hvordan perlepulveret kan bidra til å fremme hennes naturlige skjønnhet forebygge rynker og gi henne den gløden hun ønsker.

Ha en strålende dag!

Takk for at dere delte denne inspirerende samtalen med meg. Jeg er her for å hjelpe dere på deres reise mot en vakker problemfri hud og velvære.

Samina, din helsecoach

Kategorier: Blogg