Slik får du dramatisk reduksjon i sykefraværet!

Publisert av Samina Berntsen den

I de siste årene har muskel-, skjelett- og lettere psykiske plager vært de viktigste årsakene til sykefravær på norske arbeidsplasser. Det som blir mer og mer tydelig de senere år er at årsakssammenhengene er mer sammensatte enn tidligere – og at det er tydelige sammenhenger mellom privatliv, jobb og mangel på søvn.

Den mest effektive måte å redusere sykefraværet på er å gjøre det man kan for å forebygge sykdom. Mange bedrifter og ledere legger til rette for at de ansatte skal spise sunnere og trene mer. Det er bra, men litt upresist. Siden årsakene til sykefraværet er sammensatte er det viktig å få en presis forståelse av plagene, før man begynner å eksperimentere med tiltak. Og i dag finnes helseteknologi som gir oss detaljert innsikt i den ansattes helsetilstand. Vårt verktøy for helseanalyse NES ProVision gir medarbeideren informasjon om 625 detaljer innen:

Ledd, muskler og bindevev

Kroppens immunbiologiske tilstand

Stress, sjokk og følelsesmessige belastninger

Hvordan kroppsfeltet reagerer på stråling, tungmetaller og andre miljøgifter

Ernæring og kosttilskudd

Mage, tarm, fordøyelse

Allergier (gluten, laktose, m.fl.)

Akne, eksem, psoriasis

Gir du dine ansatte en helseanalyse med rådgivning 2-4 ganger i året skaper du verdifull innsikt i egen helse og får en dramatisk reduksjon i sykefrafæret. Det er enklere enn du tror. Analysen tar kun 2 minutter og kan gjøres online. Kontakt oss på 977 33 742 eller Klikk her for å komme i gang.

Kategorier: Blogg