Pearlskin

«Perler som kosttilskudd er et av de eldste og mest brukte skjønnhetsmidler og har blitt brukt av de vakreste kvinnene i «det gamle orienten» i flere tusen år.»

Perler har vært et symbol på skjønnhet siden sivilisasjonens begynnelse

Pulveriserte perler er en av de største hemmelighetene til de vakreste kvinnene i orienten. I mer enn tre tusen år har perler blitt spist som urtetilskudd i kinesisk urtemedisin for å bygge opp huden innenfra. Det var Enkekeiserinne, Ci Xi (1835-1908), hersker av Qing-dynastiet i nesten 50 år, som gjorde perlen kjent som skjønnhetsmiddel. Det sies at hun spiste en sølvskje med perler før sengetid i hele sitt voksne liv, og i en biografi skrevet av hennes personlige assistent, står det at hun som sekstiåring hadde hud som en jomfru.

Tar du Pearlskin trenger du ikke andre kosttilskudd

Pearlskin inneholder store mengder viktige mineraler som: jern, selenium, magnesium, silica, sink, silisium, mangan, kobber, fosfor, selen, kobber og kalsium. I tillegg inneholder Pearlskin aminosyrer (alle 8), samt B- vitaminer, hele 63 milligram vitamin B pr. gram med perlepulver. Dette er viktige byggesteiner som gir en foryngende effekt på kropp og hud, og bidrar til lang levetid og økt intelligens.

Huden er kroppens største organ og består av; overhud, lærhud og underhud. Kremer virker i hudens øverste lag (epidermis). Men hudens evne til å holde på fuktighet og dens motstandskraft ligger i de dypere hudstrukturene (dermis), som inneholder kollagen, elastin og fuktighetsbevarende elementer.

Bekjemp aldring der den starter

Synlige aldringstegn som tørrhet, manglende glød og fine linjer og rynker er alle sammen symptomer på det som foregår under overflaten, altså i hudens dypere lag.

Med tiden begynner imidlertid hudens viktige bindevev å brytes ned. Kollagenfibrene floker seg sammen, og elastinet gjør ikke lenger en like god jobb. Dette gjør at det etter hvert danner seg fine linjer og rynker på hudoverflaten. Pearlskin bekjemper aldringen der den starter.

Din skjønnhet begynner innenfra

Ved å spise Pearlskin gir du kroppen din de næringsstoffene som bidrar til å holde huden sunn, elastisk og ungdommelig. Menneskekroppens mest grunnleggende stoff er protein. Proteiner er bygget opp av aminosyrer. De som kroppen selv produserer kalles » ikke-essensielle aminosyrer». De som kroppen ikke kan produsere selv, og som må komme fra eksterne kilder, kalles «essensielle aminosyrer». Det er disse som fremmer hudens celledeling og cellenes evne til å ta opp næringsstoffer. Pearlskin inneholder blant annet store mengder av de essensielle aminosyrene, glysin og metinoin. Glysin er et slags kollagenfiber som fungerer som en indre fuktighetskrem og metinoin bidrar til å bevare elastisiteten i huden. Begge er viktige for å produsere ny hud.

Conchiolin – den hemmelige ingrediensen i Pearlskin

Perlen er en hard, skinnende forening som består av krystallinske former av kalsium karbonat og et unikt protein kalt conchiolin. Conchiolin fungerer som keratin og kollagen. Dette finnes naturlig i hud, bein, negler, brusk, sener og hår. Kollagen fungerer som et bindevevsprotein som blant annet sørger for at hud, hår og kropp holder seg ung. Kroppen produserer selv kollagen, men etter 25 års alderen avtar produksjonen og den reduseres betraktelig i 40-års alderen.

Når perler blir malt til et fint pulver og spist får vi i oss dette kollagenet som et næringsstoff slik at vi kan opprettholde den reparerende og foryngende effekten som kollagenet har på hud, hår og kropp.

I tillegg vil perle-conchiolinet i kombinasjon med hudens fettstoffer danne en naturlig fuktsperre som bidrar til at fuktighetsnivået i huden opprettholdes og gjør den myk og glansfull.

Hold huden i beredskap mot fremtidige skader

En av de viktigste årsakene til aldring er oppbyggingen av frie radikaler. Frie radikaler setter i gang en prosess som blir kalt «lipid peroksidasjon», hvor frie radikaler trekker til seg elektroner fra cellemembranen, noe som resulterer i både celleskade og aldring. Frie radikaler produserer lipofuscin. Lipofuscin er et gulbrunt pigment som anses for å være en av aldrings- eller slitasje- pigmentene. Lipofuscin er synlige i huden på eldre mennesker (ofte referert til som «aldersflekker» eller » leverflekker»).

Perler er spesielt egnet til å øke kroppens produksjon av SOD (Superoxide dismutases), et enzym som effektivt reduserer lipidperoksidasjonen og produksjonen av lipofuscin, og dermed forsinker aldringsprosessen.

Optimal kvalitet gir optimal effekt

Pearlskin er produsert i Norge av Faunpharma laboratoriet i Vestby og er testet av Eurofins Food Testing Norway AS i Moss. Vi er stolte av å kunne dokumentere verdens beste kvalitet, 100 % fri for miljøgifter og tilsetningsstoffer.

Din daglige skjønnhetsrutine

Ved å ta 2 kapsler med Pearlskin daglig, styrker du huden din innenfra og holder den rynkefri og silkemyk.