Intervju med Samina Berntsen om Pearlskin

Publisert av Samina Berntsen den

Hudpleier og ernæringsekspert Samina Berntsen har i 20 år jobbet med kvinner og skjønnhet og har sett dramatisk forbedring på huden ved bruk av perler over lengre tid.

Hvorfor er PEARLSKIN det beste tilskuddet for min hud?

– Pearlskin inneholder stoffer som arbeider dypt nede i huden i overgangen mellom lærhud og underhud, der aldringsprosessen starter. I tillegg inneholder Pearlskin viktige mineraler og næringsstoffer som stimulerer produksjon av enzymer og hormoner, som også bremser aldringsprosessen. Aldring er først og fremst oksidasjon, det høres kanskje rart ut, men det er faktisk oksygen som gjør oss eldre. Antioksidanter bremser oksidasjon. Pearlskin inneholder antioksidanter som er spesielt egnet til å øke kroppens produksjon av SOD (superoxide dismutase), et av de viktigste enzymene som reduserer hudens aldring. Om dette ikke skulle være nok inneholder Pearlskin signalproteinet som stimulerer produksjonen av kollagen, det viktigste proteinet i kroppen. Kollagen er veldig elastisk og er sammen med keratin hudens viktigste byggeklosser som gjør at huden din holder seg glatt og silkemyk. Det er vitenskapelig bevist at perler har en anti-ageing effekt.

Når bør jeg begynne å bruke PEARLSKIN?

– Kroppens kollagenproduksjon blir stadig mindre fra 25-årsalderen og reduseres dramatisk ved 40-årsalderen. Ved å spise Pearlskin fra 25 årsalderen holder du huden ung og sterk lenger.

Hvor lenge må jeg bruke PEARLSKIN før jeg ser resultater?

– Dette er veldig avhengig av utgangspunktet. Men de fleste ser tydelige resultater allerede etter 12-24 uker.

Er det noen bivirkninger?

– Det har aldri vært registrert noen bivirkninger ved bruk av perler som tilskudd. Jeg er svært opptatt av kvalitet og renhet, så PEARLSKIN er av ypperste kvalitet, med vegetabilske kapsler og helt fri for miljøgifter.

Klikk her for å kjøpe Pearlskin

Kategorier: Blogg