Frisøren sa at håret mitt var blitt tykkere

Publisert av Samina Berntsen den

Sist jeg var hos frisøren min bemerket hun at håret mitt var blitt mye tykkere. Jeg har lenge vært plaget med tynt hår og har prøvd å kompensere ved å bruke hair extensions. Det har vært en grei løsning. Men du vet – ingenting er som ditt eget hår. Frisøren min som har klipt håret mitt de siste 8 årene sa hun aldri hadde sett en liknende utvikling og spurte om hva som var årsaken?

For ca 6 måneder siden anbefalte sønnen min meg å begynne med Pearlskin perlepulver. Han fortalte at det hadde gitt han mer energi og bedre hud. Jeg har lenge følt meg litt sliten og stiv i leddene og tenkte at det i hvert fall ikke kunne skade å prøve.

I dag har jeg mer energi og bedre bevegelighet i leddene. Og hvis min frisør har rett kan jeg slutte med hair extensions om et par måneder. Men Pearlskin slutter jeg aldri med.

Bente Astrup 73 år, Gestaltterapeut, Fredrikstad

Kategorier: Blogg