Fra smerte til glød: Hvordan Siri forvandlet helsen og huden sin

Publisert av Samina Berntsen den

Hei alle sammen!

I dag vil jeg dele en inspirerende samtale jeg hadde med en utrolig kunde. La oss kalle henne Siri. Hun har kjøpt sin egen håndskanner og skannet sin egen helsetilstand hver måned det siste året for å presis informasjon om sin helsetilstand, som en del av arbeidet med å redusere smerter i muskler og ledd – og få mer energi. I dag er hun smertefri og har mer energi enn på mange år. Mens vi snakket om hennes helsetilstand, begynte Siri å uttrykke bekymring for huden sin. Hun ønsket å styrke huden og oppnå en ungdommelig glød.

Illustrasjonsfoto

Jeg forklarte at Pearlskin stimulerer kollagenproduksjonen fra innsiden og gir huden en ungdommelig glans. Men fordelene ved perler stopper ikke ved skjønnheten. De er også rike på essensielle aminosyrer, mineraler og antioksidanter som bidrar til å styrke immunforsvaret, forbedre hukommelsen og gi økt energi. Det er virkelig en kombinasjon av skjønnhet og helse i ett.

Pearlskin perlepulver

Siri var redd for å gjøre noen som kunne fremkalle smerter og lurte på om perlepulver hadde bi-virkninger? Jeg forklarte at perler har vært brukt som kosttilskudd i tusenvis av år, uten at det er dokumentert noen bivirkninger og at Pearlskin er perler av høyeste kvalitet, testet og godkjent i Norge. I dag er Pearlskin en naturlig del av Siri sin daglige skjønnhetsrutine.

Ha en strålende dag!

Takk for at dere delte denne inspirerende samtalen med meg. Jeg er her for å hjelpe dere på deres reise mot god helse og en vakker problemfri hud.

Samina, din helsecoach

Kategorier: Blogg