Erfaringer med Pearlskin

Publisert av Samina Berntsen den

«Mitt viktigste hudpleieprodukt for ansikt og kropp, spiser jeg i form av perler.»
Julie Bergman 50 år

I arbeidet som skjønnhetsjournalist og modell, har jeg i årevis lett etter den hellige gralen; den ultimate beauty-kremen. Jeg er så glad for å har endelig kommet frem til at den mest seriøse hudpleien, starter dypt nede i huden- og ikke på overflaten. Huden i ansiktet, og hele kroppen, har blitt merkbart glattere og mer elastisk. Dessuten har mine tidligere pigmenteringsproblemer i forbindelse med soling, så og si forsvunnet fordi perlene også virker som en naturlig UV-beskyttelse.

————————————————————

«Perler gir meg mental styrke og penere hud.»
Randi Solstad 50 år

Som redaktør i antialdringsmagasinet, Henne Vakker er jeg mer enn gjennomsnittet opptatt av skjønnhetspleie og jeg har prøvd mange dyre kremer for å holde huden myk og rynkene unna. Etter at jeg begynte å ta tilskudd av pearlskin, har jeg merket stor forandring. – både fysisk og mentalt. Huden er blitt glattere og mer elastisk.

I tillegg har håret begynt å tykne og jeg har generelt fått mer overskudd og får høre at jeg ser opplagt og bra ut.

————————————————————

«Dette produktet er helt unikt»

Jeg har nå brukt Pearlskin i 4 måneder, og merker vesentlig stor forskjell på huden til det bedre. Huden er strammere, og jeg har mer glød nå enn noengang.

Jeg har prøvd alt får å fjerne pigmentflekkene mine med kremer og diverse, men det var da jeg først begynte med Pearlskin at det ble borte, dette produktet er helt unik. Jeg er utrolig takknemlig for at jeg har funnet det!
Elise Vandomberg 54 år, Oslo

————————————————————

«Vil anbefale alle å prøve Pearl Skin!»

Jeg har nå brukt Pearl Skin over en lengre periode og jeg kjenner at jeg får en enda bedre hud kombinert med hudpleieproduktene jeg bruker.

Nå får jeg bygget opp huden innenfra og utenfra. Jeg har en spenst og glød i huden som jeg er veldig fornøyd med. Vil anbefale alle å prøve Pearl Skin!


Janicke Støa, 42 år

————————————————————

«Dette produktet er fantastisk!»

Huden min føles glattere og mer elastisk. Jeg har fått en fantastisk glød. Jeg har alltid vært avhengig av å bruke fuktighetskrem flere ganger om dagen, for første gang trenger jeg minimalt med krem. I tillegg har pigmentflekker jeg har slitt med i årsvis, helt borte!

Malin Muan, 36 år

————————————————————

«Pearlskin gir huden merkbart bedre glød, og rynkene blir mindre fremtredende»

Det er lett å skjønne at perler har blitt brukt i flere tusen år, og det er lett å anbefale Pearlskin videre til alle som ønsker å ta vare på huden sin!

Bjørg Eide 54 år

————————————————————

«Jeg elsker Pearlskin!»

Etter mange år med utprøving av produkter for å hjelpe min hud som er plaget av eksem har jeg endelig funnet et naturprodukt som jobber innenfra og ut. Jeg har mykere og glattere hud enn noensinne.

Med pearlskin kan jeg gå 40 åra i møte med glede.

Maiken McCormick, 37 år

————————————————————

«Jeg får komplimenterer av folk jeg kjenner, som spør meg hva jeg bruker for huden min»

Jeg har brukt Pearlskin i 6 måneder, og ser tydelige resultater. I tillegg til å spise de bruker jeg de også i keremene mine, resultatet er helt utrolig! Huden føles glattere, sterkere med en fantastisk glød. Jeg anbefaler Pearlskin på det varmeste!

Sonia Haris, 44 år

Klikk her for å kjøpe Pearlskin

Kategorier: Blogg