Pearlskin kosttilskudd Refill

kr 690

Pearlskin inneholder stoffer som arbeider dypt nede i huden i overgangen mellom lærhud og underhud, der aldringsprosessen starter. Ved å gi kroppen viktige mineraler og næringsstoffer som stimulerer produksjon av enzymer og hormoner vil Pearlskin bidra til å bremse aldringsprosessen. Spiser du Pearlskin – holder du huden ung og sterk lenger!

Kategori:

Beskrivelse

Perler som kosttilskudd er et av de eldste og mest brukte skjønnhetsmidler og har blitt brukt av de vakreste kvinnene i «det gamle orienten» i flere tusen år. Det er nå vitenskapelig bevist at perler har en anti-ageing effekt. Og dette bekreftes ved at de mest eksklusive kremene på markedet inneholder perler. Det er mange gode hudkremer som inneholder perler, men visste du at perler har større effekt når de blir tatt opp i blodstrømmen og bygger opp huden innenfra?

– Pearlskin inneholder stoffer som arbeider dypt nede i huden i overgangen mellom lærhud og underhud, der aldringsprosessen starter. Mens hudkremer virker for det meste i overflaten.

– I tillegg inneholder Pearlskin viktige mineraler og næringsstoffer som stimulerer produksjon av enzymer og hormoner, som også bremser aldringsprosessen.

– Men først og fremst er aldring oksidasjon, det høres kanskje rart ut, men det er faktisk oksygen som gjør oss eldre. Antioksidanter bremser oksidasjon. Pearlskin inneholder antioksidanter som er spesielt egnet til å øke kroppens produksjon av SOD (superoxide dismutase), et av de viktigste enzymene som reduserer hudens aldring.

– Om dette ikke skulle være nok inneholder Pearlskin signalproteinet som stimulerer produksjonen av kollagen, det viktigste proteinet i kroppen. Kollagen er veldig elastisk og er sammen med keratin hudens viktigste byggeklosser som gjør at huden din holder seg glatt og silkemyk. Kroppens kollagenproduksjon blir stadig mindre fra 25-årsalderen og reduseres dramatisk ved 40-årsalderen. Ved å spise Pearlskin holder du huden ung og sterk lenger.