Pearlskin kosttilskudd

kr 790

Pearlskin inneholder stoffer som arbeider dypt nede i huden i overgangen mellom lærhud og underhud, der aldringsprosessen starter. Ved å gi kroppen viktige mineraler og næringsstoffer som stimulerer produksjon av enzymer og hormoner vil Pearlskin bidra til å bremse aldringsprosessen. Spiser du Pearlskin – holder du huden ung og sterk lenger!

Varenummer: 3 Kategori:

Beskrivelse

Perler som kosttilskudd er et av de eldste og mest brukte skjønnhetsmidler og har blitt brukt av de vakreste kvinnene i «det gamle orienten» i flere tusen år. Det er nå vitenskapelig bevist at perler har en anti-ageing effekt. Og dette bekreftes ved at de mest eksklusive kremene på markedet inneholder perler. Det er mange gode hudkremer som inneholder perler, men perler har større effekt når de blir tatt opp i blodstrømmen og bygger opp huden innenfra.

Pearlskin inneholder stoffer som arbeider dypt nede i huden i overgangen mellom lærhud og underhud, der aldringsprosessen starter. Aldring er først og fremst oksidasjon. Det er faktisk oksygen som gjør oss eldre. Antioksidanter bremser oksidasjon.

Pearlskin inneholder antioksidanter som er spesielt egnet til å øke kroppens produksjon av SOD (superoxide dismutase), et av de viktigste enzymene som reduserer hudens aldring.

Pearlskin inneholder viktige mineraler og næringsstoffer som stimulerer produksjon av enzymer og hormoner, som også bremser aldringsprosessen.

Pearlskin inneholder signalproteinet Conchiolin som stimulerer produksjonen av kollagen, det viktigste proteinet i kroppen. Kollagen er veldig elastisk og er sammen med keratin hudens viktigste byggeklosser som gjør at huden din holder seg glatt og silkemyk. Kroppens kollagenproduksjon blir stadig mindre fra 25-årsalderen og reduseres dramatisk ved 40-årsalderen.

Ved å spise Pearlskin holder du huden ung og sterk lenger.