PEARLSKIN ansiktsolje for alle hudtyper

kr 690

PEARLSKIN ansiktsolje styrker huden, reduserer dannelse av rynker og gir deg en fantastisk utstråling.

Varenummer: 10 Kategori:

Beskrivelse

Det er en jungel av produkter i markedet og det kan være vanskelig å vite hva man skal velge. Alle ønsker sterk og vakker hud og vi gjør alt vi kan for å ta vare på den. Men huden din har tre lag og molekylene i kremer er for store til å trenge inn. Derfor ligger kremen bare på utsiden og tetter igjen porene. I tillegg er det kjemikalier i kremen for forlenge holdbarheten. Forskning viser at vi er utsatt for 515 giftstoffer via våre skjønnhetsprodukter som brukes i vår daglige skjønnhetsrutine. Ved å velge feil produkt gjør du mer skade enn godt.

Det er kun eteriske oljer i kombinasjon med baseoljer som har små nok molekyler til at de kan trenge gjennom alle tre lagene i huden. Og da er det viktig at oljene som brukes er 100% rene med terapeutisk kvalitet.

Vi har gleden av å presentere Pearlskin facial oil for alle hudtyper. Denne fantastiske oljen inneholder Marula og passer perfekt til alle hudtyper. Oljen er ferskpresset, sertifisert økologisk, uraffinert og rik på fettsyrer, vitamin E, C og antioksidanter. Den blir raskt absorbert av huden, og styrker hudens elastisitet og fuktighet.
Marula Oil har en pH-nivåverdi som er i nærheten av menneskets hud, og kan derfor påføres direkte på huden uten fortynning. Den tetter ikke igjen porer, demper betennelser og bidrar til å fjerne kviser, sår og utslett. Ved å bruke Pearlskin facial oil for alle hudtyper reduserer du rynker og gir huden en fantastisk glød og utstråling.

PEARLSKIN ansiktsolje for alle hudtyper inneholder:

  • Marula
  • Helichrysum
  • Copaiba
  • Ylang ylang
  • Vit E

Skin Innovation er en liten produsent med eksklusiv tilgang til de beste oljene i verden. Ansiktsoljene er ferskvare og har terapeutisk kvalitet. Ved å produsere oljene fortløpende unngår vi kompromissene på kvalitet som en stor industriell aktør må inngå. PEARLSKIN FACIAL OIL er selvsagt uten giftstoffer, parabener og konserveringsmidler.