Helseanalyse med rådgiving

kr 3000

NES Helseanalyse er det mest avanserte analyseverktøyet innen moderne HelseTec. Ved å skanne hånden din får du en deltajert oversikt over din helsetilstand. 

Slik gjør du det: Betal for helseanalysen (Beløpet blir kun reservert og transaksjonen blir effektuert først etter at scanningen og rådgivning er gjennomført). Vi tar kontakt for å avtale tidspunkt. Skanningen foregår på avtalt sted sentralt i Oslo. Vi går igjennom rapporten på zoom videolink kort tid etterpå.

Varenummer: 5 Kategori:

Beskrivelse

La en analyse av din helsetilstand være startskuddet på din vei mot skjønnhet, bedre helse og livskvalitet!

NES helseanalyse er det fremste innen moderne HelseTec og gir en deltajert innsikt din helsetilstand. Analysen inneholder illustrasjoner med beskrivelser og råd for hva du kan gjøre for å bli den beste utgaven av deg selv.  I tillegg får du også tilgang til en portal med nyttig infomasjon om helse og livsstil. NES helseanalyse gir informasjon om 625 detaljer innen:

  • Akne, eksem, psoriasis
  • Mage, tarm, fordøyelse
  • Allergier (gluten, laktose, m.fl.)
  • Ledd, muskler og bindevev
  • Kroppens immunbiologiske tilstand
  • Stress, sjokk og følelsesmessige belastninger
  • Hvordan kroppsfeltet reagerer på stråling, tungmetaller og andre miljøgifter
  • Ernæring og kosttilskudd

Grunnlaget for NES helseanalyse er 35 års tverrvitenskapelig forskning ledet av professor Peter Frazer fra Australia. Med utgangspunkt i: Medisin, biofysikk, læren om energisystemet (fra akupunkturen), homeopati og moderne informasjonsteknologi har Peter Frazer utviklet teorien om det menneskelige kroppsfeltet (The Human Bodyfield). Kroppsfeltet bærer informasjon om alt som foregår i kroppen og hvordan vi reagerer på miljøet rundt oss. Helseanalysen peker på de underliggende årsakene og ubalansene og viser til enhver tid hvilke behandlinger og helsefremmende tiltak som gir deg den største gevinsten.

«Gjennom 20 års erfaring som terapeut har jeg savnet et helhetlig analyseverktøy som grunnlag for min rådgivning. Tidligere var analyseverktøyene hårmineralanalyse og diverse blodprøver. I dag kan vi med moderne HelseTech få tilgang til mer presis informasjon på få minutter. Nes Health er det fremste innen HelseTech i verden og jeg er imponert over presisjonen i rapporten. Den overgår alt jeg har sett av håranalyser og blodprøver.»

Samina Berntsen

Lyst til å ta en skanning uten å reise? Løsningen er å kjøpe din egen skanner. Klikk her for å lese mer.