Anne Lise sin vei til ungdommelig hud

Publisert av Samina Berntsen den

Hei alle sammen!

I dag vil jeg gjerne dele en inspirerende samtale jeg hadde med en fantastisk kunde, Anne Lise, som kom til meg med et strålende smil etter å ha brukt NES Feel-Good Infoceuticals i seks måneder. Hun kunne ikke få nok av den sprudlende følelsen hun hadde fått i kroppen etter å ha bruk produktet i noen måneder.

Etter å ha diskutert Anne Lises erfaring med NES Feel-Good Infoceuticals, begynte vi å snakke om hud. Anne Lise ville gjerne at utsiden av kroppen skulle harmonisere med innsiden og var blitt nysgjerrig på Pearlskin. Hun hadde lest mye om dette produktet og ville gjerne forstå hvordan det virket.

Jeg forklarte Anne Lise at Pearlskin er et naturlig perlepulver basert på dyrkede ferskvannsperler av høyeste kvalitet. De er kjent for å være rik på næringsstoffer som er sjeldne å finne andre steder, og disse næringsstoffene har vist seg å være svært gunstige for huden.

Illustrasjonsfoto

Anne Lise ble svært nysgjerrig og stilte mange spørsmål. Jeg kan ikke gjengi alle her. Men essensen i mine svar var at Pearlskin bidrar til å opprettholde en ungdommelig, klar, fast, fuktet, elastisk, myk og sunn hud. Dette skyldes perlepulverets innhold av lett absorberbart kalsium og glysin, som fungerer som en intern «hudfuktighetskrem». Det er også rikt på flere titalls sporstoffer og conchiolin, som gir perler deres unike glans og overfører den til huden vår.

Vi snakket også om Pearlskins evne til å støtte DNA -og RNA-metaboliske aktiviteter, som er avgjørende for cellefornyelse og en sunn hudstruktur. Det kan også bidra til å forbedre aktiviteten til SOD, et viktig naturlig antioksidant enzym som beskytter huden mot skadelige frie radikaler. Jeg fortalte Anne Lise at Pearlskin er et naturlig kosttilskudd uten kjente bivirkninger, og at det er et trygt og effektivt valg for alle som ønsker å oppnå en klar, strålende og ungdommelig hud på en naturlig måte.

Anne Lise var tydelig inspirert av denne samtalen og bestemte seg for å inkludere Pearlskin i hennes daglige skjønnhetsrutine.

Pearlskin perlepulver

Det var så fantastisk å se Anne Lises engasjement for å oppnå en myk og ungdommelig hud. Vi ble enige om at ekte skjønnhet kommer fra innsiden, og at det er viktig å ta vare på helsen vår som helhet. Vi snakket om betydningen av en balansert diett, regelmessig trening og tilstrekkelig søvn for å oppnå en sunn hud og generelt velvære.

Jeg er så takknemlig for muligheten til å være en del av Anne Lises reise mot ungdommelig hud og velvære. Det er slike øyeblikk som inspirerer meg som helsecoach. Jeg er her for å hjelpe mine kunder med å oppnå sine helse og skjønnhetsmål på en naturlig og sunn måte.

Hvis du også er nysgjerrig på Pearlskin og dets fantastiske fordeler, vil jeg oppmuntre deg til å ta kontakt med meg så kan du få personlig veiledning basert på din unike hudtype og behov.

Ha en fantastisk dag!

Mvh, Samina, din helsecoach

Kategorier: Blogg