Analyse av din helsetilstand

La en analyse av din helsetilstand være startskuddet på din vei mot skjønnhet, bedre helse og livskvalitet!

Slik gjør du det:

Avtal møte med Samina Berntsen. Legg hånden på scanneren i 60 sekunder. Den lager ingen lyd og du kjenner ingen ting.

Lyst til å ta en scanning uten å reise? Løsningen er å kjøpe din egen scanner. Klikk her for å lese mer.

«Gjennom 20 års erfaring som terapeut har jeg savnet et helhetlig analyseverktøy som grunnlag for min rådgivning. Tidligere var analyseverktøyene hårmineralanalyse og diverse blodprøver. I dag kan vi med moderne HelseTech få tilgang til mer presis informasjon på få minutter. Nes Health er det fremste innen HelseTech i verden og jeg er imponert over presisjonen i rapporten. Den overgår alt jeg har sett av håranalyser og blodprøver.»

Samina Berntsen

Fakta om NES ProVision håndscanner

NES ProVision håndscanner er det fremste innen moderne HelseTec og gir en deltajert innsikt din helsetilstand. Analysen inneholder illustrasjoner med beskrivelser og råd for hva du kan gjøre for å bli den beste utgaven av deg selv. I tillegg får du også tilgang til en portal med nyttig infomasjon om helse og livsstil. NES ProVision helseanalyse gir informasjon om 625 detaljer innen:

Akne, eksem, psoriasis
Mage, tarm, fordøyelse
Allergier (gluten, laktose, m.fl.)
Ledd, muskler og bindevev
Kroppens immunbiologiske tilstand
Stress, sjokk og følelsesmessige belastninger
Hvordan kroppsfeltet reagerer på stråling, tungmetaller og andre miljøgifter
Ernæring og kosttilskudd

Grunnlaget for NES ProVision helseanalyse er 35 års tverrvitenskapelig forskning ledet av professor Peter Frazer fra Australia. Med utgangspunkt i: Medisin, biofysikk, læren om energisystemet (fra akupunkturen), homeopati og moderne informasjonsteknologi har Peter Frazer utviklet teorien om det menneskelige kroppsfeltet (The Human Bodyfield). Kroppsfeltet bærer informasjon om alt som foregår i kroppen og hvordan vi reagerer på miljøet rundt oss. Helseanalysen peker på de underliggende årsakene og ubalansene og viser til enhver tid hvilke behandlinger og helsefremmende tiltak som gir deg den største gevinsten.